Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
14:30h, 20.09.
Bar, ABA Superkup
 
.
Vijesti
Cedevita na Rogli bolja od ruskog Eniseja
27 08 2017 09:27:00
1591 views
0 comments

Nakon 6 dana na Rogli u Sloveniji Cedevita je odigrala prvu pripremnu utakmicu. Izabranici trenera Jure Zdovca slavili su protiv ruskog Eniseja iz Krasnojarska 74:68 (26:15, 41:40, 56:52). Na startu petorka Cherry, Perković, Bajo, Nichols i Stipanović. Na klupi Katić, Musa i Žganec, uz goste na pripremama Smajlagić, Slavica, Kaštropil i Miro Bilan koji čeka inozemni angažman. Danas zbog lakše ozljede pauzira Antonio Jordano koji je na Rogli. Džanan Musa priključio se tek danas nakon reprezentativnih akcija s BiH, za par dana stižu Murphy i Johnson, Ukić, Krušlin i Ramljak čekaju Eurobasket s Hrvatskom, u Zagrebu po posebnom programu treniraju Arapović i Buljević. Zbog silnih startnih izostanaka ova pobjeda je tim zvučnija, ponajprije jer je Enisej odigrao već niz utakmica i dugo je na pripremama, sa Zabianom Dowdelom, Anthony Hillardom ili Octaviusom Ellisom između ostalih. Večeras je za Ruse najviše zabio Zakharov, 16 koševa.

Cedevita: Smajlagić-, Cherry 13, Katić 5, Nichols 14, Perković 3, Slavica 2, Musa 8, Bajo 3, Žganec 5, Stipanović 14, Kaštropil-, Bilan 7

Jure Zdovc bio je zadovoljan nakon prve pripremne utakmice: "Zadovoljan sam pobjedom jer kod mene je bitno da se uvijek traži pobjeda. Sigurno su teške noge ali to nema veze jer imamo kvalitetu, iako nemamo dosta igrača iz rostera pa moramo kombinirati. Nije bilo loše nakon ovih 5, 6 dana priprema, držim da igrači polako shvaćaju što ja tražim od njih. Taktički mladi igrači imaju dosta rezerve, stariji to brže povezuju. Iskreno nije bilo loše i zadovoljan sam pobjedom."

TON download: Jure Zdovc

https://soundcloud.com/kkcedevita/jure-zdovc-nakon-eniseja


Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram