Cibona 
75
Cedevita
78
Cedevita  FMP
1. kolo, ABA
Zadar  Cedevita
2. kolo, ABA.
Vijesti
Cedevita u četvrtak gostuje kod Cibone
23 05 2017 09:07:00
2357 views
0 comments

U četvrtak u 20:15h u Košarkaškom centru Dražen Petrović nastavlja se finalna serija doigravanja A-1 lige. Rezultat je 1-1. Povela je Cedevita pod Tornjem, ali je Cibona izjednačila sa 91:85 pobjedom u Domu sportova.

Međutim, trener Cedevite Veljko Mršić od tog poraza ne pravi dramu: "Imali smo priliku gledati jednu zanimljivu drugu utakmicu. Na našu žalost, otišla je na stranu Cibone. Moramo sada odigrati bolju obranu nego što smo igrali u drugoj i prvoj utakmici, dati sve od sebe i vidjeti gdje će nas to dovesti. Nije se dogodilo ništa spektakularno. Igramo protiv dobre momčadi. Tu dvoranu jako dobro poznajemo i osjećamo se dobro u njoj. Uostalom, pobijedili smo prvu utakmicu tamo i to nam je i sada cilj."

Kapetan Cedevite Miro Bilan zna koliko je važna sljedeća utakmica. Tko sada pobijedi bit će na samo korak od naslova.

"Situacija je takva da su nam zadali poraz na našem terenu i sad je praktički sve opet na početku, samo što ima manje utakmica. Sad to možemo svesti na seriju od dvije pobjede. Tako se nekako i pripremamo. Znamo da sa sljedećom pobjedom možemo napraviti jedan veliki korak naprijed prema osvajanju i samo o tome razmišljamo. Siguran sam da ćemo odigrati puno bolju utakmicu nego ove dvije što smo igrali i da će to biti dovoljno za pobjedu", rekao je Bilan.

Miro je istaknuo i da je ključ potencijalne pobjede u poboljšanju igre u obrani: "Moramo svakako igrati bolju obranu. Primili smo u prošloj utakmici devedesetak poena. To sigurno nije dobro i o tome najviše razgovaramo. Moramo svi, tko god je u igri, uložiti još malo više truda da se to spusti i onda će nam biti lakše igrati."

TONOVI download: Veljko Mršić i Miro Bilan
https://soundcloud.com/kkcedevita/veljko-mrsic-uoci-trece-finale
https://soundcloud.com/kkcedevita/miro-bilan-uoci-trece-finale

Tags:
Categories:IzdvojenaNovosti
Galerija slika
Nema galerije slika.
Youtube video-zapisi
Nema video zapisa.
Pratite nas na YouTube kanaluPratite nas na Twitteru
              Važno
        Kontakti
  Newsletter        Pratite nas!
 

Lokacija

Newsletter

Prijavite se na newsletter i primajte novosti iz kluba!

FacebookTwitter

YouTube Instagram